Sulfatfri Tvål

Bliss Blood Orange + White Pepper Soapy Suds

Till butiken

En lyxigt löddrande dusch och badgel, som rengör milt och vårdar från axlar till tår och lämnar huden mjuk och väldoftande. Kan även användas som bubbelbad! Finns i tre sensationella dofter för ett bliss-hemma-spa. &#8226 aloe vera >helande, lugnande, fuktighetsgivande&#8226 glycerin > naturlig humectant som drar till sig fukt till huden som blir mjuk och smidig&#8226 vitamin E > antioxidant, återfuktande&#8226 citronsyra >alfahydroxysyra som avlägsnar döda hudceller och mjukgörANV&#196NDNINGAnvänd som duschgel för att pigga upp din dusch eller häll lite i badvattnet för bubblande belöning. Tips! Efter dusch eller bad, applicera bliss body butter (lemon+sage. vanilla+bergamot, blood orange+whitepepper, naked) medan huden fortfarande är fuktig för maximal återfuktning. INGREDIENSERwater (aqua) , cocamidopropyl betaine, sodium laureth sulfate, cocamide DEA, aloe barbadensis leaf juice, tocopheryl acetate, glycerin, limonene, hexyl cinnamal, linalool, sodium chloride, sorbitol, citric acid, fragrance (parfum) , benzophenone-4, decylene glycol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, yellow 10 (CI 47005) , red 33 (CI 17200) .

Dolce Vivere Lago di Como Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Dolce Vivere Lago di Como upplevs som en utflykt till en plats där solen reflekterar på sjön, allt är i en perfekt harmoni. Doftnoter, Jasmin, Krokus och Blå Hyacint. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största?. Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Använd som handtvål eller som kroppstvål.

Karmameju Handtvål HIGH 03

Till butiken

Karmamejus fräscha handtvål HIGH kombinerar renande, upplyftande och stärkande egenskaper från citrongräs, mandarin och pepparmint. Du får en skonsam men ändå djupt rengöring av dina händer. – Naturlig, milt antibakteriell tvål för händerna – Skonsam för de mest känsliga hudtyper – Uppfriskade och fräsch doft 250ml 8. 45 fl oz Produktens innehåll kan du läsa på PDF-filen till vänster. Där kan du också se vilka ingredienser som är ekologiska. KARMAMEJU Karmameju är ett danskt livsstilsmärke som tillverkar naturlig och ekologisk hud- & hårvård med noga utvalt innehåll. Karmameju grundades 1999 av Mette Skjærbæk. Produkterna är lyxigt härliga och har vunnit flera fina priser. Alla hudvårdprodukter från Karmameju?s 100% SPA är fria från parabener, syntetisk parfym, petrokemiska ämnen, SLS/SLES, ftalater och sulfater. Karmamejus hudvårdsprodukter tillverkas i England.

Karmameju Handtvål EASY 01

Till butiken

Karmamejus väldoftande och milda handtvål EASY kombinerar renande och stärkande egenskaper från kanel, neroli och petitgrain med upplyftande och uppfriskande kombinationen av grapefrukt och kardemumma. En skonsam men ändå djupt rengöring och skyddande handtvål utan sulfater. – Naturlig, milt antibakteriell tvål för händerna – Skonsam för de mest känsliga hudtyper – Uppfriskade och upplyftande doft NEROLI: upplyftande, lugnande, reparativ. KARDEMUMMA: tröstande, uppfriskande, afrodisiakum, stimulerande GRAPEFRUKT: anti-depressiv, stimulerande, renande PETITGRAIN: rengörande, balanserande, lugnande. KANEL: antibakteriell, avgiftande, upplyftande, stärkande. 250ml 8. 45 fl oz Produktens innehåll kan du läsa på PDF-filen till vänster. Där kan du också se vilka ingredienser som är ekologiska. KARMAMEJU Karmameju är ett danskt livsstilsmärke som tillverkar naturlig och ekologisk hud- & hårvård med noga utvalt innehåll. Karmameju grundades 1999 av Mette Skjærbæk. Produkterna är lyxigt härliga och har vunnit flera fina priser. Alla hudvårdprodukter från Karmameju?s 100% SPA är fria från parabener, syntetisk parfym, petrokemiska ämnen, SLS/SLES, ftalater och sulfater. Karmamejus hudvårdsprodukter tillverkas i England.

Dolce Vivere Portofino Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Dolce Vivere Portofino är ett italienskt mästerverk, en resa till en unik plats där man känner vinden i ansiktet och daggdropparna i gräset. Doftnoter, Lin, Rosenvatten och Marin Lilja. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största?. Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Använd som handtvål eller som kroppstvål.

Chic Animalier White Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Chic Animalier White är en tvål som återspeglar passion, lust och himmelska ritualer. Doftnoter, Hibiskus, Baobabmjölk och Freesia. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största?. Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Använd som handtvål eller som kroppstvål.

Philosophia Lift Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Philosophia Lift innehåller förtrollande dofter från Körsbärsblom som gör huden fräsch och Vitamin A och E som har en föryngrande effekt. Den underbara sötman från Rosengeranium kombinerat med Bachblommor fyller sinnet med glädjefyllda minnen och starka känslor. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största?. Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Använd som handtvål eller som kroppstvål.

Paradiso Tropicale Hawaiian Maracuja & Guava Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Paradiso Hawaiian Maracuja & Guava upplevs uppstramande. Den spännande blandningen av tropisk Guava och Maracuja lämnar huden slät och fast. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största?. Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Använd som handtvål eller som kroppstvål.

Paradiso Tropicale Tahitian Lime & Mosambi Peel Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Paradiso Tahitian Lime & Mosambi Peel upplevs energigivande. Den gnistrande och frysta cocktailen av Mosambiskal (söt citron) och Lime gör att huden känns uppfriskad och fylld av härlig energi. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största?. Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Använd som handtvål eller som kroppstvål.

VakinMe Liquid Soap Åkermynta

Till butiken

Organisk och naturlig flytande tvål med en fräsch doft utav lime och mint. Innehåller: Aqua (distilled water) , Sodium C12-18 alkyl, sulfate, Glycerin (from coconut) , Cocamidopropyl Betaine (from coconut) , Aloe Barbadenisis Leaf Juice, Polysurbate 20, Coco-glycoside, Glyceryl oleate (from veg. ) , Phenoxyethanol, Perfume, Sodium PCA, Sodium Chloride, Betulaalba sap, Benzyl Salicylate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Citronellol, Limonene (a natural ingedient of essentials oils) , Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite

Royal Hand Body Soap Moyana Corigan Handtvål

Till butiken

Hand & Body Soap- Rosemary & Lemongrass är en ekologisk tvål baserad på Aloe Vera Juice som är mild och skonsam för dig och miljön. Fri från Sulfater, Parabener och EDTA. Med aromaterapeutiska eteriska oljor som verkar upplyftande för kropp & själ.

Dr Bronner Almond Bar Soap

Till butiken

En mandeltvål som ger en varm doft av mandel vid dusch eller bad. Oljor i produkten är ekologiskt certifierade av National Organic Standards Program.

Paradiso Tropicale St.Barth Coconut & Frangipane Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Paradiso St. Barth `s Coconut & Frangipani är närande. De drömlika noterna från Tempelblomman smälter samman med den avkopplande doften från solmogen kokosnöt, gör huden mjuk och sammetslen. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största?. Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Använd som handtvål eller som kroppstvål.

Dr Bronner Tea Tree Liquid Soap

Till butiken

Innehåller tea tree-olja som är naturligt antiseptisk och används för att lindra hudproblem som akne, dermatit och psoriasis. Ekologiskt certifierad.

Dr Bronner Peppermint Bar Soap

Till butiken

Peppermint är Dr Bronner´s mest populära doft, här i form av en mild hårdtvål. Tvålen innehåller essentiella oljor som ger en god doft av pepparmint.

Romantica Wild Tuscan Lavender & Verbena Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Wild Tuscan Lavender & Verbena är en gnistrande bukett. Vild lavendel tillsammans med Verbenablad ger en magisk känsla av Toscanas skönhet. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största?. Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Använd som handtvål eller som kroppstvål.

Karmameju Handtvål FLOW 02

Till butiken

Karmamejus milda handtvål FLOW doftar ljuvligt av lavendel och rölleka. Flow innehåller bland annat ekologisk Aloe Vera och anturlia eteriska oljor från laveden, kamomill och citron. Karmameju Flow passar dig med känslig hud. 250ml 8. 45 fl oz Produktens innehåll kan du läsa på bilden till vänster. Där kan du också se vilka ingredienser som är ekologiska. KARMAMEJU Karmameju är ett danskt livsstilsmärke som tillverkar naturlig och ekologisk hud- & hårvård med noga utvalt innehåll. Karmameju grundades 1999 av Mette Skjærbæk. Produkterna är lyxigt härliga och har vunnit flera fina priser. Alla hudvårdprodukter från Karmameju?s 100% SPA är fria från parabener, syntetisk parfym, petrokemiska ämnen, SLS/SLES, ftalater och sulfater. Karmamejus hudvårdsprodukter tillverkas i England.

Dr Bronner Tea Tree Bar Soap

Till butiken

En mild hårdtvål som innehåller antiseptisk tea tree olja. Oljan hjälper till att läka sår och blåmärken och minskar hudproblem som akne och eksem.

Dr Bronner Shikakai Hand & Body Soap Tea Tree

Till butiken

En lyxig tvål för händerna och kroppen, helt fri från syntetiska rengöringsmedel och konserveringsmedel. Innehåller ekologisk shikakai och tea tree.

Dr Bronner Rose Liquid Soap

Till butiken

En tvål med naturliga eteriska oljor och en elegant, romantisk känsla som rengör med sammetslent lödder. Alla oljor i tvålen är ekologiskt certifierade.

Bouquet Maria Nila Handtvål

Till butiken

En skonsam handtvål som rengör och återfuktar, med en ljuvlig doft av blomstrande buketter. Innehåller 100% veganska ingredienser och är fri från både sulfater och parabener. Produceras i Sverige.

IL Frutteto Lemon & Bergamot Nesti Dante Handtvål

Till butiken

IL Frutteto Lemon & Bergamot är energigivande tvål med aktiva ingredienser. Denna strålande tvål med soliga noter från bergamott har en underbart fräsch citrusdoft. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största?. Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Använd som handtvål eller som kroppstvål.

Burt’s Bees Soap Bark & Chamomile Deep Cleansing Cream

Till butiken

En rik sulfatfri ansiktsrengöring med en effektiv växtbaserad samansättning av barkextrakt och trollhassel. Lyxigt lödder avlägsnar smuts, olja och make-up.

Meadow Maria Nila Handtvål

Till butiken

En skonsam handtvål som rengör och återfuktar, med en somrig doft av grönskande ängar. Innehåller 100% veganska ingredienser och är fri från både sulfater och parabener. Produceras i Sverige.

Dr Bronner Shikakai Hand & Body Soap Unscented

Till butiken

En lyxig och mild tvål för händerna och kroppen med ekologisk shikakai. Tvålen är helt fri från parfym, syntetiska rengöringsmedel och konserveringsmedel.

Hand & Body Soap Moyana Corigan Handtvål

Till butiken

Unna dig själv & din hud en mild ekologisk tvål baserad på Aloe Vera Juice. Passar både som handtvål, kroppstvål och som badskum. PH 5. 5 och sulfatfri. Tvålen kan även användas vid rakning i stället för en rakgel. You Rock är Lailas Bagges egen doft som gjorde succé när den såldes som parfym. Den är kaxig och rockig, mystiskt kvinnlig och oemotståndlig! med inslag av bland annat viol, mandarin, lakrits.

Dr Bronner Almond Liquid Soap

Till butiken

Dr Bronner Almond Liquid Soap är en naturlig och organisk tvål med en doft av mandel som ger ett sammetslent lödder vilket lämnar huden len och fräsch.

Maria Nila Hand Soap Breeze

Till butiken

Maria Nila Hand Soap Breeze 300ml är en skonsam handtvål som återfuktar och har en len, mjuk doft av den skönaste sommarbris. Breeze Hand Soap innehåller 100% veganska ingredienser och är fri från både parabener och sulfater.

Dr Bronner Shikakai Hand & Body Soap Lavender

Till butiken

En lyxig tvål för händerna och resten av kroppen, innehåller ekologisk shikakai och helt fri från syntetiska rengöringmedel och konserveringsmedel.

Dr Bronner Mild Unscented Bar Soap

Till butiken

En neutral oparfymerad traditionell tvål som inte innehåller parfym. Därför särskilt lämplig för dig med allergi eller känslig hud. Passar även för barn.

Maria Nila Hand Soap Meadow

Till butiken

Maria Nila Hand Soap Meadow 300ml är en skonsam handtvål som återfuktar och har en ljuvlig doft av grönskande sommarängar. Meadow Hand Soap innehåller 100% veganska ingredienser och är fri från både parabener och sulfater.

Dr Bronner Peppermint Liquid Soap

Till butiken

Flytande tvål som innehåller eterisk pepparmyntsolja som rengör huden kroppen och rensar sinnet – med en uppfriskande doft! Ekologiskt certifierad.

Dr Bronner Lavender Liquid Soap

Till butiken

En tvål med en avkopplande lavendeldoft som lugnar både kroppen och sinnet. Alla oljor och eteriska oljor i Dr Bronner´s tvålar är ekologiskt certifierade.

Dr Bronner Eucalyptus Bar Soap

Till butiken

Tvål som ger en uppfriskande doft som fokuserar sinnet. Tillverkad av ekologiska ingredienser som ger ett mjukt lödder som inte torkar ut huden.

Dr Bronner Citrus Orange Liquid Soap

Till butiken

En ekologisk tvål från USA med citrusdoft som rengör milt. Innehåller kokosolja, olivolja och hampaolja – helt fri från konserveringsmedel.

Dr Bronner Lavender Bar Soap

Till butiken

En mild tvål med rogivande doft av lavender. Oljorna och de eteriska oljorna i tvålen är ekologiskt certifierade av National Organic Standards Program.

Dolce Vivere Roma Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Dolce Vivere Roma är en explosion av söta toner skapar en atmosfär av evig skönhet. Doftnoter, Oleander, Muskotblomma och Fikon. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största?. Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Använd som handtvål eller som kroppstvål.

Dr Bronner Citrus Orange Bar Soap

Till butiken

En mild hårdtvål med doft av citrusfrukter gör din hud ren och väldoftande. Innehåller ekologisk extravirgin olja av kokos, oliv, jojoba och hampa.

Dr Bronner Eucalyptus Liquid Soap

Till butiken

En tvål med en härligt uppfriskande doft av eukalyptus som piggar upp både håret, kroppen och sinnet. Rengör effektivt men är mild mot huden. Ekologisk.

Breeze Maria Nila Handtvål

Till butiken

En skonsam handtvål som rengör och återfuktar, med en len doft av sommarbris. Innehåller 100% veganska ingredienser och är fri från både sulfater och parabener. Produceras i Sverige.

Natura Siberica Nourishing Cream Soap

Till butiken

Närande tvål av sibiriska örter och växter för att försiktigt rengöra huden och samtidigt behålla hudens naturliga balans. Fri från sulfater och parabener

Dr Bronner Shikakai Hand & Body Soap Lemongrass Lime

Till butiken

En lyxig och mild tvål för händer och kropp med ekologisk shikakai och doft av lemongrass. Fri från syntetiska rengöringsmedel och konserveringsmedel.

Ginger Maria Nila Handtvål

Till butiken

En skonsam handtvål som rengör och återfuktar, med en uppfriskande doft av färsk ingefära. Innehåller 100% veganska ingredienser och är fri från både sulfater och parabener. Produceras i Sverige.

Natura Siberica Hydrating Cream Soap

Till butiken

Fuktgivande tvål av sibiriska örter och växter för att försiktigt rengöra huden och samtidigt behålla hudens naturliga balans. Fri från sulfater och parabene

Maria Nila Hand Soap Bouquet

Till butiken

Maria Nila Bouquet 300ml är en skonsam handtvål som återfuktar och har en ljuvlig doft av blomstrande buketter. Bouquet Hand Soap innehåller 100% veganska ingredienser och är fri från både parabener och sulfater.

Dr Bronner Shikakai Hand & Body Soap Spearmint Peppermint

Till butiken

En lyxig och mild tvål för händerna och kroppen med ekologisk shikakai. Tvålen är helt fri från syntetiska rengöringsmedel och konserveringsmedel.

Dr Bronner Mild Liquid Soap

Till butiken

Dr Bronner Mild Liquid Soap är en organisk, oparfymerad tvål som är speciellt utvecklad för personer med allergier eller känslig hud. Lämplig även för barn.

Maria Nila Hand Soap Ginger

Till butiken

Maria Nila Ginger 300ml är en skonsam handtvål som återfuktar och har en med en uppfriskande doft av färsk ingefära. Ginger Hand Soap innehåller 100% veganska ingredienser och är fri från både parabener och sulfater.

Dr Bronner Neutral Mild Liquid Soap

Till butiken

En oparfymerad tvål speciellt anpassad för dig med allergier eller känslig hud. Tvålen passar även bra för barn. Ingredienser är ekologiskt certifierade.

Philosophia Cream Nesti Dante Handtvål

Till butiken

Philosophia Cream ger huden fukt och gör den sammetslen, har en lugnande verkan. Den förföriska doften kommer från Rosenträ och Svart Iris och tvålen är berikad med Pärlextrakt. Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder, Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största?. Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider. Hög kvalitet och renhet utan kompromisser. Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester – någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara. Använd som handtvål eller som kroppstvål.

Dr Bronner Rose Bar Soap

Till butiken

En ekologisk tvål som sprider en varm romantisk doft vid bad eller dusch. Innehåller av National Organic Standards Program ekologiskt certifierade oljor.

Lämna en kommentar